Welkom bij TPM Installatietechniek

Beveiliging en Camera SystemenBeveiliging


Beveiliging is een belangrijke factor voor particulieren en bedrijven en verzekeringen, laat u niet misleiden en kies voor een VEB erkend beveiligings bedrijf.


Particulieren willen graag het gevoel van veiligheid waarborgen en kiezen voor het totalebeveiliging concept van de woning. Inbraak detectie in combinatie met brand detectie en het live kijkenen opnemen van camera beelden is wat het totale concept aanbied.


Bedrijven hebben te maken met de verzekering, aan de hand van een risico analyse kan de verzekeringsagent bepalen of er een beveiligingsplan moet wordenopgesteld.


Inbraak, brand en observatie systemen om deze als één installatie te ontwikkelen heb je een centrale nodig die het mogelijk maakt om met al de detectie middelen te communiceren.

RiscoGroup heeft een draadloos klasse-2 en 3 alarm systeem van het hoogste niveau van zijn segment op de markt gebracht. Het detectiesysteem voorziet alle veiligheden in 1 installatie en maakt het mogelijk om deze via de cloud te bedienen, uit te lezen of gewaarschuwd te worden. Via de applicatie kunt u live video beelden bekijken of het alarm in en uit schakelen of gewaarschuwd worden bij brand, water, gas of glasbreuk detectie.

Risco home control zorgt ervoor dat u met uw beveiligingssysteem ook Z wave domotica schakelingen kunt bedienen via uw app of bediendeel.

Copyright © Alle rechten voorbehouden

unsplash