TPM Installatietechniek B.V.

 

Over TPM
Elektrotechnisch installatiebedrijf
 TPM Kwaliteit - Met ruim 25 jaar ervaring heeft TPM Installatietechniek zich kunnen voortzetten als een ondernemend en erkend installatiebedrijf. Wij zullen dan ook continue onze kwaliteit en producten verbeteren met nieuwe producten om ons werk mogelijk te maken. Wij zijn gevestigd in Bleiswijk in Nederland en Benidorm in Spanje en zijn werkzaam in regio Zuid-Holland en de Costa Blanca.

 

Sparen en besparen met Energie

Energie besparende oplossingen word tegenwoordig veel gevraagd en daarom moeten wij als bedrijf daar in mee groeien. Denkt u dan aan het monteren van Zonnepanelen, vervangen van verlichting naar led verlichting, economische mechanische ventilatie systemen en automatisering door het aanleggen van Domotica systemen. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste producten verkrijgt voor een betaalbare prijs. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en met onze persoonlijke service zorgen wij voor maatwerk.


 

 

Beveiliging

Beveiliging is belangrijke factor voor particulieren en bedrijven en verzekeringen, laat u niet misleiden en kies voor een VEB erkend beveiligings bedrijf.

Particulieren willen graag het gevoel van veiligheid waarborgen en kiezen voor het totale beveiliging concept van de woning. Inbraak detectie in combinatie met brand detectie en het live kijken en opnemen van camera beelden is wat het totale concept aanbied.

Bedrijven hebben te maken met de verzekering, aan de hand van een risico analyse kan de  verzekeringsagent bepalen of er een beveiligingsplan moet worden opgesteld.

Inbraak, brand en observatie systemen om deze als één installatie te ontwikkelen heb je een centrale nodig die het mogelijk maakt om met al de detectie middelen te communiceren.

Risco Group heeft een draadloos klasse-2 alarm systeem van het hoogste niveau van zijn segment op de markt gebracht. Het detectie systeem voorziet alle veiligheden in 1 installatie en maakt het mogelijk om deze via de cloud te bedienen, uit te lezen of gewaarschuwd te worden. Via de applicatie kunt u live video beelden bekijken of het alarm in en uit schakelen of gewaarschuwd worden bij brand, water, gas of glasbreuk detectie.

 


Voor meer informatie kijkt u bij "Beveiliging" of vraag naar de brochure.

 

Installatie Keuring NEN1010/3140

Installatie keuringen worden toegepast bij het kopen van een nieuwe woning of na het renoveren van een elektro technische of gas installatie, dit is belangrijk voor de opdrachtgever/verzekeraar/verhuurder om de veiligheid en waarborg van de woning te voorzien. 

Als "vastgoed beheerder of eigenaar" bent u verplicht eens in de 5 jaar een inspectie uit te voeren. Als "particulier" bent u nog niet verplicht om de keuring periodiek uit te laten voeren, maar hoe ouder de woning hoe meer risico u loopt. Het kan ook geen kwaad om eens in de 5 jaar een inspectie te laten doen. Eigenaar of beheerder van een woning is ten aller tijde verantwoordelijk van het onderhouden van een woning of pand.

Wij hopen dat u hier veel nuttige informatie zult vinden. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten. U kunt gedetailleerde informatie over onze producten en diensten online vinden, of u kunt contact opnemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website of social media, zodat u als eerste weet heeft van al onze aanbiedingen.

 

 

 

 

Opbellen
E-mail